Guide til annoncering på LinkedIn.

Har du overvejet at annoncere på LinkedIn. Har du overvejet hvorfor du skal gøre eller ikke gøre det? Her er en guide til annoncering på LinkedIn.

Det handler i bund og grund om. Hvad ønsker du at opnå? Er din målgruppe på LinkedIn og hvor ofte er de der. Passer dine budskaber til LinkedIn og er prisen den rette i forhold til andre medier.

Selve processen med at annoncere er ikke svær, når man har gjort det et par gange. Processen minder om den måde annoncering er sammensat på ex. Facebook/Instagram.

Sådan annoncerer du på LinkedIn

Til at starte med skal du oprette dig med et betalingskort og derefter oprette en ny kampagne

Opret en kampagne på LinkedIn
Opret en kampagne på LinkedIn

Først vælger du hvad er formålet med din annoncering. Ønsker du ex. trafik til dit site, ønsker du leads, vil du vise målgruppen en video osv. 

Derefter vælger du et budget og en målgruppe, samt hvilket kreativt materiale du vil vise dem. Ex. video eller billede.

Alt efter hvilket formål din annoncering har og hvilken målgruppe du har valgt. Så vil prisen pr. opnået mål naturligvis ændre sig. Prisen pr. opfyldt mål vil ligeledes ændre sig alt efter hvor stort dit daglige budget er, typisk bliver det dyrere pr. opnået mål, jo større dit budget er.

Med digital marketing har vi den luksus at det er nemt at eksperimentere have flere annoncer kørende på samme tid. Måske endda overfor flere forskellige målgrupper, det skal du naturligvis benytte dig af, således at du løbende kan optimere.

Det næste bliver så en måling på hvor godt det lead du har fået fra LinkedIn er, det klik du har fået, den video visning du har fået. Hvad er effekten, blev leadsene til kunder, konverterede klikket på sitet osv. 

Disse mål og denne analyse er naturligvis altafgørende for hvorvidt din LinkedIn annoncering har stor effekt eller ej.

Skal vi snakke videre?

Hvis du har lyst til en uforpligtende snak om annoncering på LinkedIn og hvad I vil kunne få ud af det. Så send mig en mail på jesper@undfreunde.com, så tage vi tage et online møde om det. 

Denne artikel er skrevet af Jesper Holme.