Fra Digital Koordinator til antikvitetshandler

Jeg havde fornøjelse af at undervise Trym som Digital Koordinator. Trym havde været i SAS i 40 år. Men så stoppede flyene med at lette fra Københavns lufthavn pga. Corona og SAS måtte opsige meget personale. 

Fra Digital Koordinator til antikvitetshandler
Fra Digital Koordinator til antikvitetshandler efter at flyene stoppede med at flyve

Jeg underviste Trym som Digital Koordinator. Vi var omkring mange forskellige digitale værkstøjer og talte om at man skal udvælge de værktøjer, som man selv findes mest brugbare. Herunder SEO, SoMe, nyhedsbreve, SEM osv. 

Trym valgte at åbne sin egen antikvitetsforretning og i går kikkede jeg forbi. En super fed forretning, du skulle kikke forbi hvis du er gode fund. Eller blot savner nogle julegaver.

Mød Varemagasinet på Google og Instagram

Trym har valgt at bruge Instagram og Google My Businnes, dvs. Google Maps der giver god SEO. På Google Maps kan du skrive en anmeldelse af hans forretning, det ville hjælpe ham enormt, så det synes jeg klart du skal gøre. 

Søg på Varemagasinet Amager Boulevard på Google Maps.

Du kan også følge Varemagasinet på Instagram - se her Varemagasinet på Instagram, jeg ved at Trym har planer om at bruge profilen til at fortælle historier om produkterne i hans forretning. 

Varemagasinet på Instagram lavet efter Digital Koordinator
Varemagasinet på Instagram

Jeg synes, vi skal hjælpe alle der går selvstændigt. Støt dem som du kan, handle der, giv dem online anmeldelser, fortæl om dem på sociale medier. Det betyder utroligt meget og er en kæmpe hjælp.

Hvis du har en selvstændig du vil gøre opmærksom på, så smid et link og gerne en beskrivelse som kommentar.

Denne artikel er skrevet af Jesper Holme, du finder ham på LinkedIn her - Jesper's profil.